Режим роботи магазина:
ПН - СБ: з 10:00 до 18:00 НД: 10:00 до 15:00

У чому відмінність захисних плівок? Яка плівка краще гідрогелева, силіконова чи поліуретанова? Що краще захисна плівка або захисне скло?

Поліуретанова плівка та гідрогелева плівка хоч і схожі між собою, але відмінність у них є.
За технічними параметрами, поліуртеанова плівка перевершує гідрогелеву плівку, як у захисних якостях, так і в зносостійкості, опору погодним і механічним впливам. Перевага поліуретанової плівки досягнута властивостями матеріалів і створення багатошарової основи.
Однією з важливих відмінностей є товщина плівок.
Гідрогелева плівка найчастіше має товщину від 110мкр (0,11мм) до 150мкр (0,15мм), це дозволяє захистити гаджет від подряпин і невеликих механічних пошкоджень. Товщина поліуретанової плівки може бути від стандартних 180мкр (0,18мм) - 215мкр (0,215мм) що дозволяє плівці захистити ваш пристрій не тільки від подряпин і дрібних механічних пошкоджень, а також впоратися з падіннями і ударами, до надміцних плівок від 300мкр (0,3мм) і більше, які дають максимальний захист вашому девайсу і за товщиною можна порівняти із захисним склом.

ПЕРЕВАГИ ПОЛІУРЕТАНОВОЇ плівки над ЗАХИСНИМ СКЛОМ:

- не тріскається і не кришиться;
- за рахунок м`якої і еластичної структури при ударі, амортизує його, не передаючи силу удару на екран;
- самовідновлюється (при незначних подряпинах поліуританова плівка має здатність самовідновлюватись, для цього її достатньо трохи прогріти)
- приялгає по всій поверхні не залишаючи прошарку повітря;
- має бездоганний відклик;
- легка і не помітна;

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
ПІБ*
Email
Введіть коментар*